Meer resultaten voor vakantiehuis bomal

vakantiehuis bomal
Vakantiehuizen Bomal-sur-Ourthe huren? Zoek en vind het op www.belgie-vakantiehuis.be.
In de vallei de Ourthe ligt het authentieke plaatsje Bomal-sur-Ourthe waar je een heerlijke avontuurlijke vakantie kunt beleven. Je vakantiehuis in Bomal-sur-Ourthe ligt op de scheiding van de Condroz, de la Famenne en de Ardennen. Je bevindt je hier midden in de natuur. Naast de vele kastelen die je in deze omgeving kunt bekijken, zoals Chteau de Bomal en Chteau Logne.
Vakantiewoningen met sauna te Bomal in de Ardennen Ardennen Vakantiehuizen, zoekt samen met u uw ideale vakantiehuis.
Vakantiepark / 8 15 personen per huis / Bomal. In en om de huizen. Het vakantiepark te Bomal bestaat uit zes prachtige nieuwe woningen. Twee woningen geschikt tot 8 personen, twee woningen geschikt tot 14 personen en twee woningen geschikt tot 15 personen.
L'Orée' de Bomal, vakantiewoningen voor 8 tot 15 personen.
In de tuin ligt er een petanquebaan en zijn er kinderspeeltuigen voorzien. L'Orée' de Bomal is gelegen aan de rand van Bomal-sur-Ourthe in de provincie Luxemburg, gekend voor zijn grote zondagsmarkt. Op amper 500 meter is het centrum van Bomal gelegen, waar verschillende winkeltjes en eetgelegenheden zijn.
Vakantiehuis Bomal-sur-Ourthe Durbuy 14 personen Ardennes Relais.
Vandaar de benaming LOrée de Bomal. Vanuit de woning kun je de Ourthe zien stromen en voor wandelaars is dit het vertrekpunt van talrijke wandelingen door een prachtig landschap met uitzichtpunten over de valleien van de Ourthe en de Aisne, zonder veel drukte of verkeer.
Vakantiehuis Bomal-sur-Ourthe Durbuy 8 personen Ardennes Relais.
Vandaar de benaming LOrée de Bomal. Vanuit de woning kunt u de Ourthe zien stromen en voor wandelaars is dit het vertrekpunt van talrijke wandelingen door een prachtig landschap met uitzichtpunten over de valleien van de Ourthe en de Aisne, zonder veel drukte of verkeer.
Vakantiehuizen Bomal huren? Zoek en vind het op www.belgie-vakantiehuis.be.
Het dorpje ligt vlakbij het wat meer bekendere stadje Durbuy, maar doet er niet voor onder qua toeristische aantrekkelijkheid. Zo is Bomal echt een leuk, typisch Ardennen dorpje. De kans is dan ook groot dat het vakantiehuis dat je hier zoekt opgetrokken is uit grof, grijs.
Vakantiehuis Bomal Sur Ourthe.
Dit vakantiehuis is met stijl en klasse ingericht en onderhouden. De open haard zal uw lichaam en hart verwarmen. Er is een massief eiken parket die volledig past in het kader. Om uw gemak te vergroten is er in de keuken een mooi kookeiland met bovenop de standaardvoorzieningen ook een oven en afwasmachine beschikbaar. Er valt van alles te doen in Bomal-Sur-Ourthe. Spendeer een leuke namiddag met de hele familie in het zwembad van Bohon, vlakbij Durbuy. Het water is gemiddeld 30 graden warm. Glijbaan en een jacuzzi. Hun winkel in Durbuy biedt een breed scala van heerlijke handgemaakte chocolade. meer info vind je op hun facebook. Château" de Petite Somme." vlakbij Durbuy, elke dag rondleidingen in het kasteel, waarin een gids u graag meer vertelt over de rijke geschiedenis van het kasteel zelf uitleg geeft over de Indiase cultuur. Meer info op hun website. La" Petite Batte." Er is een wekelijkse zondagmarkt in Bomal van 9-13u.
Vakantiehuis Bomal ARDENNES-ETAPE Vakantiehuizen Ardennen.
Prijs van het verblijf / Weekend. 4 km van Bomal. 6 Personen 3 Kamers. van 28/09/2018 tot 30/09/2018. Vakantiehuis zonder Zwembad, Binnenzwembad of Buitenzwembad Ardennen. Vakantiehuis zonder Internet Ardennen. Vakantiehuis zonder Sauna, Jacuzzi en Hammam Ardennen. Vakantiehuis met Openhaard of Houtkachel Ardennen.
Bomal 2018 met Foto's: Top 20 plekken om te verblijven in Bomal Vakantiewoningen Airbnb Bomal, Waals Gewest, België: bomal vakantiehuis vakantiehuis bomal.
Vakantiewoning Beausoleil Durbuy Vakantiewoning Belgische Ardennen Bomal Durbuy.
op wandelafstand van het dorpje Bomal sur Ourthe, onder meer bekend van zijn zondagse markt. Op enkele kilometers van Barvaux en Durbuy. gelegen in een van de mooiste regios van de Belgische Ardennen., wandelen, mountainbike of fietsen van af het huis.,

Contacteer ons