Zoeken naar appartement te huur knokke weekend

appartement te huur knokke weekend
Heistlaan 98 Knokke-Heist te huur.
Kinderbed, stoel: te huur aan 10/verblijf opgeven bij reservatie. Eindschoonmaak: door de huurder indien niet netjes wordt 100 verrekend met de waarborg. Korting: leden van Femma en KWB bekomen 10% korting op de huurprijzen. Inbegrepen in huurprijs: Water, gas en elektriciteit voor een maximum van 1m3 water, 8m3 gas en 15KWh elektriciteit/week. Bij toezegging van het appartement voor een bepaalde periode wordt gevraagd om 1/3 van de huurprijs te storten als voorschot.
Te Huur in Knokke-Heist: Vakantie Appartementen.
Zeer helder, gezellig 2-slaapkamer-appartement met frontaal zeezicht en balkon vooraa. Ruim 2-slaapkamer-appartement met frontaal zeezicht in een prestigieuze residentie. Gezellig en zonnig appartement. Zeer centraal gelegen 2 slaapkamers. Heeft U vragen. Immo Holiday NV. Zeedijk Heist 212. BE-8301, Knokke Heist.
Appartementen en studio's' voor vakantieverhuur in Knokke-heist Agence Van Den Broucke.
Op wandelafstand van het rustige Duinbergen, het mondaine Knokke en het Zoute. U kunt in één ruk tot in het Zwin wandelen langs de dijk. Verschillende fietsroutes leiden u naar leuke polderdorpjes en historische steden zoals Brugge en Damme. U kunt zelfs de Schelde over via Breskens. Het Zwin met zijn unieke slikken en schorren is de stille getuige van een ver verleden waar ooit de zee tot in Brugge reikte. De vele trekvogels en de typische paarse vegetatie van het Zwin zullen u zeker kunnen bekoren. Ook watersporters komen aan hun trekken in onze veilige beschutte baai. Een verzorgde vakantie van aankomst tot vertrek. Met deze website proberen wij u een beeld te geven van de waaier aan vakantiewoningen die wij u kunnen aanbieden.
Welkom.
appartement te huur per weekend. appartement te huur duinbergen per weekend. appartement te huur duinbergen knokke per weekend. appartement te huur knokke per weekend. appartement te huur knokke-heist per weekend. appartement te huur knokke duinbergen per weekend. appartement te huur aan zee per weekend.
StampMedia. logo. logo.
We kijken permanent hoe we het verhaal van jongeren op een goede en passende manier kunnen ondersteunen. Ze experimenteren met tekst, video en fotografie en kunnen hun skills aanscherpen via onze mediawijze workshops. We werken samen met andere mediaspelers om via hun kanalen de stem van jongeren nog meer in de aandacht te brengen.
Verblijf Brasserie Bristol anno 1927.
Zalig aan Zee Vakantiehuizen Knokke-Heist. Artboard.
De huizen liggen in Knokke-Heist en Blankenberge, op loopafstand van zee en strand. Lekker lang wandelen, schelpen zoeken, zandkastelen bouwen, vis eten Knokke is ook een shoppingparadijs met alle winkels 7 dagen per week open, om nog maar te zwijgen van de vele culinaire pareltjes die de badplaats rijk is. Het schilderachtige Damme en mooie Brugge liggen op minder dan 20 minuten rijden. Schrijf een recensie Ga naar de website. Iemand anders blij maken met dit adres? Deel dit plekje met je familie en vrienden. Deel op Facebook Deel op Twitter. Zalig in Antwerpen. Stad en strand combineren? Er is ook een zalig vakantiehuis voor 10 personen in Antwerpen te huur! Zalig aan Zee Meerlaan 21 8301 Knokke-Heist. Haard: binnen en buiten. Honden welkom: op locatie Pannenstraat 104.: Thema's' uit dit plekje. Familieweekend Op vakantie naar België Grote vakantiehuizen Kidsproof vakantie Bijzonder overnachten in België. Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk.: Zalig in Antwerpen 10-17 persoons boutique vakantiewoningen. Antwerpen vanaf 350 per nacht. 2 17 pers. 123 Schiermonnikoog 4-12 persoons vakantiehuizen. Schiermonnikoog vanaf 300 per weekend.
Appartementen te huur in Knokke 8300 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. fa
Appartement 1 slaapkamer te huur in Knokke. Appartement 2 slaapkamers te huur in Knokke. Appartement 3 slaapkamers te huur in Knokke. Appartement 4 slaapkamers te huur in Knokke. Appartement 5 slaapkamers te huur in Knokke. Alle appartementen te huur in Knokke.
Vakantiehuis voor 12 tot 14 personen Knokke-Heist België ZaligAanZee.
De grote houten tafel om samen gezellig te eten en bij te praten! Een gezellig en super sfeervol huis, goed gelegen en helemaal in orde. Heerlijke bedden, handige badkamers. Wij komen zeker nog eens terug. 21-03-17, 6 volwassenen, 3 kinderen. Net terug uit Heist.en wat hebben we een heerlijk weekend gehad in het fantastische huis in de Pannenstraat 104. We zijn zaterdag in Knokke gaan winkelen en zondag in Brugge geweest en een rondvaart gedaan.
Overzicht prijzen Residentie Renée.
Gelieve ermee rekening te houden dat roken in de residentie verboden is en dat huisdieren niet toegelaten zijn. Oktober tot 21 maart 2016. 125 2 dagen. 180 3 dagen. 240 4-6 dagen. 75 / dag 1 week. April Mei Juni September. 135 2 dagen. 240 3 dagen. 340 4-6 dagen. 100 / dag 1 week. Juli en Augustus. 145 2 dagen. 250 3-6 dagen. 115 / dag 1 week. 750 14 dagen. Schoolvakanties Herfstvakantie / Kerstvakantie / Carnaval. 125 / dag 4-6 dagen. 100/ dag 1 week. Boek nu uw studio! Even uitwaaien aan zee? Aarzel dan niet en boek nu! U kunt onze prachtige studio's, met zicht op zee, huren gedurende het ganse jaar. Dit is mogelijk per maand, per halve maand of zelfs voor een midweek of weekend. Studios met zicht op zee. Meer info over Knokke.

Contacteer ons