Meer resultaten voor vakantiehuis vleteren

vakantiehuis vleteren
Vakantiewoning charme sfeer Westhoek Ieper Watou Poperinge.
Vakantiehuis in Vleteren huren Belvilla vakantiehuizen.
Op zoek naar een vakantiehuis in Vleteren? Dan ben je bij Belvilla bij het juiste adres! Wij bezorgen je een onvergetelijke vakantie in Vleteren. Bekijk het onderstaande aanbod van vakantiehuizen in Vleteren of huur een vakantiehuis op één van onze andere bestemmingen.
Vakantiewoningen XL Westhoek.
In deze 4 verblijven kunnen er in totaal 39 personen overnachten. Deze hoeve beschikt over 4 appartementen en biedt overnachting voor 26 personen. Vakantiehoeve Malperthuis, Westouter. Dit vakantiehuis, gelegen op de flank van de Rodeberg, biedt ruimte vor 50 personen.

Laat je verleiden door de heerlijke koekjes van Jules Destrooper in Lo-Reninge, of het beroemde trappistenbier van St.Sixtus in Vleteren, het historische Brugge, Ieper met zijn rijke oorlogsgeschiedenis, Poperinge met zijn hopcultuur en het mooie Heuvelland allemaal op minder dan een half uur rijden.
Omgeving www.vakantiehuis-juliette.be.
Er zijn ook begeleide fietstochten die vertrekken op de grote markt ter hoogte van de toeristische dienst. Of is de volksspelenroute misschien iets voor jullie. Je vakantiewoning zich in de westhoek, streek van het goede" leven" in omgeving vind je tal van mogelijkheden voor een uitstap.
Cottage de Vinck, Vakantiewoning in Ieper Links.
De bezieling waarmee Tubby zijn herberg uitbaat, zal van Talbot House of Toc H het bekendste soldatenhuis van het Britse leger maken. Pret dierenpark Bellewaerde is een dag met de hele familie vol plezier, avontuur en spectaculaire ontdekkingen in een overweldigende natuur. Conquesta, Indoor speeltuin te Ieper Boezinge. De Zonnegloed Vleteren.
Koekoeksvlooghe Vakantiewoning Lo-Reninge West-Vlaanderen.
Glamping en vakantiewoning Aan De Vleterbeke Westhoek.
Die is telkens volledig ingericht met degelijke bedden, een badkamer, een keuken. In de prachtige Westhoek ligt Aan" De Vleterbeke" een charmante vakantiewoning voor 9 personen. Het vakantiehuis staat midden in de velden van Oostvleteren en maakt deel uit van onze hoeve.
In de Vrede Toerisme.
We zijn er vast van overtuigd dat de talrijke troeven van Vleteren en Poperinge, zoals de vele verrassende en onbekende plekjes, de gastvrijheid van de streek en het échte vakantiegevoel dat je er overvalt, ook jou zullen weten te bekoren!
RUP Solitaire Vakantiewoningen Westhoek Provincie West-Vlaanderen.
Het provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan Solitaire vakantiewoningen Westhoek werd op 18 oktober 2013 goedgekeurd door de Vlaamse regering. Dit RUP heeft betrekking op delen van het grondgebied van de gemeente Alveringem, De Panne, Diksmuide, Heuvelland, Houthulst, Ieper, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Langemark-Poelkapelle, Lo-Reninge, Mesen, Nieuwpoort, Poperinge, Veurne, Vleteren, Wervik en Zonnebeke.

Contacteer ons